Maritim barnebursdag

Bursdagsjentene

 

Hver dag mellom 9.30 0g 17.00 ligger en av de to båtene til DFDS Seaways til kai på Vippetangen. Men båtene er ikke tomme av den grunn. Nå går de an å leie båtene til private arrangement, for eksempel barnebursdager! DFDS stiller da med ansatte som lager mat og serverer, i tillegg til egne barneunderholdere! Det er fullt program med mange morsomme leker og mye god bursdagsmat.

I juni fylte Sara Sivertsen 12 år og den ble behørig feiret om bord på PEARL SEAWAYS. Sara feiret dagen sammen med tre venninner som også hadde bursdag, og med alle gjestene var det tilsammen 22 klassekamerater.

– Vi har gjort kjempemye morsomt! Vi har hatt hesteveddeløp hvor flere vant kosedyr i premie, og vi har hatt ballongdans der vi måtte danse med ballong rundt foten og forsøke å sprekke de andres. Men det var noen som jukset og hinket! Men Fabian vant til slutt, forteller en svært ivrig bursdagsgjest.

En annen fortsetter: – Og så har vi danset limbo! Og vi har laget vår egen is med ismaskin.

– Dette er et fint alternativ til bursdagsfeiring, legger en av guttene til. Med litt annerledes omgivelser, sier han og titter utover Oslofjorden.

Quiz og røde pølser

Barna står i kø for å fortelle om alt det morsomme de har opplevd: – Vi hadde quiz og måtte finne på egne navn til lagene, og lage spørsmålene selv. Et lag het for eksempel Team Styrbord! Og ett av spørsmålene var «Hvem er kjæresten til Sara». Vet du hva det riktige svaret var? spør en av jentene og smiler lurt. – Ingen!

Ingen bursdag uten is, pølser og kaker, men få norske bursdagsverter kan servere røde pølser. Det var en stor suksess. Noe annet som virkelig falt i smak var «bollerundstykker».

– Jeg ble helt hekta på de, jeg! ler en av jentene.

Alt i alt er alle superfornøyde, og deilig slitne etter å ha feiret bursdag om bord på en stor båt.

 

 

 

 

 

 

Et veldig fornøyd bursdagsbarn

 

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone